کشف میکروب پلاستیک خوار

میکروبهای کشف شده توسط دانشمندان در دمای ۱۵ درجه قادر به خوردن (تجزیه) پلاستیک هستند.
BBC
مجله گیچ را در فضای مجازی دنبال کنید:
مجله گیچ gich.ir به نقل از بیبیسی: تیمی از پژوهشگران موسسه تحقیقات فدرال سوئیس در حال بررسی میکروبها در جزایر گرینلند، سوالبارد نروژ و سوئیس بودند. آنها متوجه شدند، برخی از میکروبها میتوانند پلاستیک را در دمای ۱۵ درجه سانتیگراد تجزیه کنند.
پیش از این میکروبهایی شده میتوانستند مواد پلاستیکی را در دمای بالای ۳۰ درجه سانتیگراد تجزیه کنند. دانشمندان معتقدند که این تحقیق «بسیار ارزشمند» است و میتواند تاثیر زیادی بر بازیافت پلاستیک در آینده داشته باشد.
- آموزش پخت نان بربری خانگی
- آموزش پخت نان تافتون خانگی
- راهکارهای جلوگیری از اسراف نان
- اهمیت تخمیر و عمل آوردن خمیر
- انواع آرد و ویژگی آرد کامل
- نان سلامت در باشگاه کسب و کار گیچ
دانشمندان چگونه میکروبهای پلاستیک خوار را پیدا کردند؟
تیمی از محققان موسسه فدرال سوئیس ۳ گروه شامل ۳۴ نوع میکروب، ۱۹ نوع باکتری و ۱۵ نوع قارچ را مورد مطالعه قرار دادند. این سه گروه به مدت یک سال روی قطعات پلاستیکی در مناطق گرینلند، سوالبارد نروژ و ارتفاعات سوییس مورد بررسی قرار گرفتهاند.
دانشمندان به این موجودات کوچک اجازه دادند تا در تاریکی و دمای ۱۵ درجه سانتیگراد در آزمایشگاه رشد کنند. تا مشخص شود که میتوانند پلاستیک را تجزیه کنند یا نه.
این پلاستیکها شامل پلی اتیلن (تجزیه ناپذیر)، پلی استر و پلی اورتان (تجزیهپذیر) پلی بوتیلن ترفتالات و پلی لاکتیک اسید، (دو مواد پلاستیکی تجزیهپذیر دیگر) بود.
نتایج این پژوهش چه بود؟
در نتیجه مشخص شد که هیچ یک از این میکروبها حتی پس از ۱۲۶ روز رشد، روی پلاستیک قادر به تجزیه پلی اتیلن نبودند. با این حال، ۱۹ میکروب قادر به تجزیه پلی استر و پلی اورتان و ۱۷ میکروب قادر به تجزیه پلی بوتیلن ترفتالات و پلی لاکتیک اسید بودند.
دانشمندان همچنین توانستند دو نوع میکروب که تاکنون نامی از آنها ارائه نشده را شناسایی کنند. این میکروبها میتوانند تمام پلاستیکهای آزمایش شده به جز پلی اتیلن را خورده و تجزیه کنند.
پایان پیام