سبک زندگی سبزیادداشت روزیادداشت ها

افطاری پلاستیکی؛ معجونی سرطان‌زا

افطاری یکبار مصرف پای سفره پلاستیکی و در ظروف پلاستیکی

در افطاری و سحری در ماه رمضان، نذری‌های ماه محرم و… کلا ظروف یکبار مصرف پای ثابت نذری‌های ما شده‌اند. ما چند سالی است که نذری سبز را پیشنهاد می‌کنیم و در خصوص ردپای اکولوژیک ظروف یکبار مصرف گیاهی و پلاستیکی هشدار می‌دهیم.

مجله گیچ gich.ir احسان میرزائی: افطاری پلاستیکی حقیقت این روزهای زندگی ما است. فرد روزه داری را تصور کنید که دست‌کم ۱۶ ساعت چیزی نخورده. او به افطاری دعوت شده. در ادامه ماجرای افطاری پلاستیکی را می‌خوانیم.

کنار سفره یک‌بارمصرف نشسته و افطار خود را با آب جوشی که در لیوان پلاستیکی ریخته‌اند باز می‌کند؛

با قاشق پلاستیکی در کاسه‌ی پلاستیکی آش می‌خورد و با قاشق چای‌خوری یک‌بار‌مصرف در لیوان شکر ریخته و هم می‌زند؛

نان را از داخل کیسه پلاستیکی خارج کرده، پنیر که در ظرف پلاستیکی درست شده را با کارد پلاستیکی برش داده و روی نان می گذارد؛

خلاصه وی طی چند دقیقه معجونی سرطان‌زا را نوش جان می‌کند و میزبان خوشحال است که به روزه داران افطار داده و کلی ثواب برده است.

ماه مبارک رمضان فرصتی است تا در تلاطم روزمرگی ها درک دوباره‌ای از گرسنگی، تشنگی و زمان پیدا کنیم؛

فرصتی که به ما یادآور می‌شود: نعمت های الهی کالا نیستند، که هر لحظه نیاز داشتیم آن را از بقالی خریداری کنیم یا اگر اضافه آمد بدون توجه آن را دور بریزیم!

ماه رمضان فرصتی است تا به تمام دانه های گندم و برنجی که هدر دادیم فکر کنیم؛

اما شما برای آنکه رمضان محیط زیستی داشته باشید چه می کنید؟

احسان میرزائی
جمعه – ۵ – خرداد – ۱۳۹۶

۲۲:۵۷

مشاهده بیشتر

احسان میرزائی

احسان میرزایی - کنش‌گر مستقل محیط زیست - حامی حقوق کودکان - داوطلب امداد در سیل و زلزله - کارشناس ارشد مطالعات فرهنگی و رسانه - کارشناس ارشد روابط‌عمومی - موسس مدرسه طبیعت طهران - مشاور فرهنگی محیط‌ زیستی - ایده‌پرداز کمپین‌های فرهنگی-محیط‌زیستی: کمپین سبزی نوروز، کمپین ایران پاک و... - اولین مروج تخصصی سبک زندگی سبز به زبان فارسی - #احسان_میرزائی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا