سبک زندگی سبزیادداشت روزیادداشت ها

نامه ای به اهالی دیّر+عکس

دیّر را دریابید

مجله گیچ gich.ir احسان میرزائی: مسئولین و مدیران، نخبگان و فرهیختکان محترم شهرستان دیّر، هوشیار باشید که گذر زمان آنقدر سریع است که در چشم به‌هم زدنی فرصت برای واکنش و پیش‌گیری، اقدام و تلاش از شما گرفته می‌شود؛ حفاظت مسئولانه و آگاهانه از فرهنگ و محیط‌زیست در گذر این لحظه‌ها و روز‌های طلایی به پویایی شما وابسته است و خدای نکرده اگر منفعلانه عمل کنید، خسارت وارده جبران ناپذیر است.

به نظر شما آیا دیواره‌ی مرجانی تخریب شده در طول ساحل دیّر دوباره زنده می‌شود؟

چطور می‌توانید از تخریب محیط‌زیست دریایی به واسطه‌ی تعمیر و بازسازی شناورها در بندر صیادی دیّر به راحتی چشم پوشی کنید، در حالی که این اقدام خلاف قانون است!؟

آیا تخریب ساحل ماسه‌ای و خشکاندن دریا به بهانه‌ی ساخت تفرجگاه نشانه‌ی عملگرایی یا فعالیت مثبت یک یا چند نهاد عمومی یا دولتی است؟ آیا مردم شهر دیّر، مسافران و گردشگران در کوچه و  خیابان شهر خود جدول، بتون و آسفالت کم دارند که شما مجبور هستید ساحل زیبا و آرامش‌ بخش دریا را هم نابود کنید؟

آیا شما در پی تضمین معیشت و بهبود کیفیت زندگی افرادی که از زنجیره‌ی صیادی محلی امرار معاش می‌کنند، هستید یا به دنبال امتیاز دادن و واگذاری مجوز برای صید ترال به برخی سرمایه داران؟ 

آیا می‌دانید صید ترال باعث تخریب آنی اکوسیستم دریایی و از بین رفتن انبوه جاندران دریایی غیر هدف صیادی می‌شود؟

آیا می‌دانید صید ترال معیشت و زندگی صیادان بومی را شدیدا تهدید می‌کند؟

آیا می‌دانید اگر شما مطالباتی در مورد ضوابط و الزامات محیط‌زیستی در پارس شمالی نداشته باشید، عاقبت بهتری از مردم عسلویه در انتظارتان نخواهد بود!؟

آیا می‌دانید آتش‌سوزی و انتشار گاز‌های سمی معدن زباله در شهرستان دیّر همراه با نفوذ شیرابه‌ها‌ی پر خطر در لایه‌های زمین و سفره‌های آب زیر زمینی سلامت شهروندان و زمین را با خطر مواجه می‌کند؟

آیا می‌دانید بی توجهی و نادیده گرفتن میراث مادی و معنوی شهرستان دیّر، هویت اجتماعی را در این شهرستان تهدید می‌کند؟

آیا می‌دانید که اگر از این پست و مقام، این دانش و توان برای حفظ امانت بزرگ (سلامت طبیعت و  شهروندان) استفاده نکنید، از نظر شرعی و اخلاقی باید پاسخگو باشید، حتی اگر محکمه همان وجدان خودتان باشد؟

بله، این روز‌ها برخی افراد محدود منافع فردی را بر منافع عمومی برتر می‌دانند، اما حتی اگر آن افراد منفعت طلب از حقیقت تلخ تخریب محیط‌زیست به واسطه رفتار غیر مسئولانه و غیر آگاهانه خود مطلع شوند، عقل حکم می‌کند که دست کم برای حفظ امنیت و آرامش خانواده و آیندگان خود از همین لحظه منافع عمومی را بر منافع فردی و حتی حزبی ترجیح دهند؛ البته اگر دو تابعیتی نباشند.
گزارش تصویری

 

 

مشاهده بیشتر

احسان میرزائی

احسان میرزایی - کنش‌گر مستقل محیط زیست - حامی حقوق کودکان - داوطلب امداد در سیل و زلزله - کارشناس ارشد مطالعات فرهنگی و رسانه - کارشناس ارشد روابط‌عمومی - موسس مدرسه طبیعت طهران - مشاور فرهنگی محیط‌ زیستی - ایده‌پرداز کمپین‌های فرهنگی-محیط‌زیستی: کمپین سبزی نوروز، کمپین ایران پاک و... - اولین مروج تخصصی سبک زندگی سبز به زبان فارسی - #احسان_میرزائی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا